Skolehestene

Rideskolehestene

Lillebror

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 85cm
født: 2012
Kjønn: Vallak
Info: Lillebror har vi hatt fra han var kun 2 år gammel, han er nå voksen og jobber som rideskoleponni på knøttekursene og  blir brukt mye på aktivitetskolen. Lillebror er stallans kjendispoinni, hans hovedjobb er å være med på sykehusbesøk, hvor han tar heis og  blir med inn  på beboerene sine  rom. Lillebror er for det meste velidig snill,  men  kan iblandt finne på å  komme med noen skjøyestreker.  

Mille

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 90+ cm
født: ca.  2003-2006
Kjønn: Hoppe
Info: Mille er en veldig snill og søt ponni som  skjeldent finner på  noe tull. Hun blir brukt på knøttekurs og i aktivitetskolen 

Jack

Lukas

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 105
født: 
Kjønn: Vallak
Info: Jack er en søt liten  rampeponni! Han blir brukt på knøttekurs og til de minste elevene. Han har ikke vært ridd så lenge, men  han blir bare flinkere og flinkere som rideponni!

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 100cm
født: 2011
Kjønn: Vallak
Info: Lukas er en utrolig trivelig og søt ponni! 
han er nylig importert fra Danmark, så vi er ikke helt sikre på hvordan han er ridemessig enda. men planen er at han skal gå på knøttekurs. 

Happy feet

Rase: Sportsponni
Høyde: ca 115+ cm
født: 2009
Kjønn: Vallak
Info: Happy er en supersøt litenponni som  lever opp til navnet sitt! Han blir med på det meste og er lett å ri for barn på alle nivåer. Brukes til både dressur og sprang.

Stjarnur

Rase: Nordlandshest/ shetlandsponni
Høyde: ca 125
født: 
Kjønn: vallak
Info: Stjarnur er fremdeles litt uerfaren, men blir flinkere for hver uke som går. Han kan både være lat og energifull, avhenger litt av hvem som rir. Han er ellers vedlig snill og grei.

Saga Tinglir

Rase: Nordlandshest
Høyde: ca 145
født: 2006
Kjønn: Vallak
Info: Tingl er en av favorittene på gården. Han er en kjempe snill og rolig, men kanskje litt lat herremann til tider. Han er derimot en kenguru skjult i en litt  rund flyffy drakt! for denne karen kan virkelig hoppe! på sprangbanen så er han den mest sprettne ponnien på gården, og holder pokalen på rideskolens høydehopning! 

Enigma

Rase: Irsk sportsponni
Høyde: ca 135cm
født: 2016
Kjønn: hoppe
Info: Enigma er en veldig flink sprangponni!
Hun har litt fart i seg, men er ganske så grei! 

Holter Maia

Rase: Kaldblodstraver
Høyde: ca 145
født: ca. 2007
Kjønn: Hoppe
Info: Maia er en flott dame som er snill som dagen er lang! Men hun har en del energi og har en kropp som er full av fart! på tur kan  man virkelig kjenne ekte hestekrefer! 
Til tross for mye energi så er hun veldig snill å ri, og hun gjør det veldig bra på sprangbanen! 

Milusha

Rase: Tinker
Høyde: ca 135
født: 2012
Kjønn: hoppe
Info: Mulisha er en rund liten ponni som har har et godt driv fremover, og er følsom på rytter sine hjelpere. usikker hvor mye hun kan enda, da hun er ny på gården. 

Molly

Rase: Tinker
Høyde: ca 140
født: 2014
Kjønn: hoppe
Info: Molly er en vedlig trivelig og søt frøken som prøver sitt beste! alle kan være trygge på molly sin rygg. Hun er litt uerfaren i sprang enda.

Annabell

Rase: Welsh
Høyde: ca 140
født: ca. 2016
Kjønn: Hoppe
Info: Annabell er en kul frøken som elsker sprang! hun er 2premiert og ganske pen å se på når hun danser rundt på ridebanen. Hun er litt rask i galoppen. liker å bli brukt. 

Bea

Rase: KWPN
Høyde: ca 165
født: ca. 2007
Kjønn: Hoppe
Info: Bea er en tidligere sprang/dressur hest. Går MB dressur og er rutinert på sprangbanen. Utrolig snill og stabil dame for både små og store å ri til tross for høyden. Hun har patella, så kan til tider bevege bakbena litt rart. På grunn av patellaen ble hun solt til rideskolen, da dette holdes bedre igang ved å bli brukt godt hver dag.